Statistici portal | Harta site | Parteneri | Cariera | Contact   
 
 
Autentificare
Utilizator 
Parola 
Status: Simplu utilizator
ASDR CONSTRUCTII S.R.L.
Informatii companie
Adresa Str. Bariera Valcii, Nr. 245-A
Craiova
Telefon 0371123979
0721286635
Email Trimiteti un e-mail acestei companii
Web Site Vizitati site-ul acestei companii
ActivitatiConfectii metalice.

PRODUSE:

Balcoane fier forjat
Balustrade din inox
Balustrade si pereti despartitori
Boxe, luminatoare si terase
Constructii industriale
Copertine fier forjat
Diverse confectii din fier forjat
Garduri si porti
Grilaje fier forjat
Scari
Usi-profile din fier


ECHIPAMENTE ESSOLL:

Essoll produce sisteme de ridicare ale materialului accesoriu de prindere pentru manipulare industriala, articole speciale de ridicare, se executa retehnologizarea instalatiilor si a utilajelor de ridicare, se certifica articole pentru ridicare cu marcarea CE, se efectueaza verificari ale materialului accesoriu de prindere pentru ridicare.

Essoll produce si comercializeaza macarale pivotante, macarale cantilever, macarale coloana cu bolturi de ancora din rasina sau cu plinta din ciment, macarale pivotante cu brat articulat, macarale pivotante pentru lansare barci si santiere navale, tonaj pana la 30 de tone.

Macarale pivotante cu coloana si macarale invartitoare, macarale pivotante cu grinzi in consola.
Executarea de macara pivotante complet motorizate, macarale pivotante in executare speciala. Macarale pivotante cu rotatie motorizata 360°, toate macaralele construite de noi pot fi echipate cu comenzi radio si telecomenzi, macaralele furnizate respecta normativele in vigoare.

Construim macarale speciale si instalatii de ridicare suspendate.

Proiectam si construim traverse pentru apucat materiale de ridicat fixe, cu o singura grinda, traverse pentru apucat materiale de ridicat in H, reglabile, proiectam si construim traversa pentru apucat materiale de ridicat pentru lansare barci, atat cu executare in X cat si in H, pentru santiere navale construim traverse pentru apucat materiale de ridicat cu reinchidere pentru a facilita transportul si traverse pentru apucat materiale de ridicat de distantare reglabile pentru ridicari complexe de tonaje mari, traversele pentru apucat materiale de ridicat in X pot fi extensibile sau reglabile, cu prindere centrala sau carlige la capete.

Traverse pentru apucat materiale de ridicat pentru Skid cu cuplare dedicata, traversa pentru apucat materiale de ridicat pentru marmura si sectorul pietrelor funerare, intotdeauna pregatite la magazin, au fost vandute peste 260 de unitati.

Traverse pentru apucat materiale de ridicat construite cu otel cu aliaje bogate cu slabire ridicata, traverse pentru apucat materiale de ridicat pentru sectorul alimentar sau chimic, traverse pentru apucat materiale de ridicat din otel inox.

Traversa pentru apucat materiale de ridicat este proiectata si construita impreuna cu clientul pentru o satisfacere completa a necesitatilor acestuia, exista cataloage speciale cu traverse pentru apucat materiale de ridicat, exista traverse pentru apucat materiale de ridicat pentru orice necesitate, de orice tonaj. Toate traversele pentru apucat materiale de ridicat sunt certificate CE, si sunt furnizate respectand directivele si normativele.

Essoll comercializeaza toate accesoriile pentru ridicare: benzi din poliester pana la 60 Tone, pentru santiere navale si lansare barci, inele din poliester pregatite la magazin, grinzi cu burghie pentru transporturi auto, sisteme de ancorare pentru transport si fixare, lanturi de ridicare si accesorii, lanturi grad 80, grad 100 si grad 120. Lanturi calibrate din otel si otel inox, lant din otel inox AISI 316.

Corzi din otel pentru pod rulant si macara, pentru troli si lungimi curele de transmisie, corzi din otel inox, in role taiate pe masura pe bobine comode, vanzarea de corzi cu accesorii presate la capat, corzi din otel pentru uz comercial si arhitectura, terminale din otel presate pe grinzi, proiectare si construire de grinzi pentru uz industrial si civil, piese de schimb corzi si grinzi pentru masini unelte si contragreutati. Se furnizeaza atat terminale din otel pentru presare cat si grinzi finite, se pot executa teste de sarcina si rupere, de la standul de testare cu eliberare de imprimate, cu certificari esantion sau individuale.

Dinamometre cu tonaj pana la 50 tone, dinamometre cu telecomanda si punte radio cu vizualizare si software care se gestioneaza la PC. Celule de sarcina cu compresie si tractiune, aplicarea de dinamometre si celule de sarcina in structuri si utilaje pentru ridicare, limitatoare de sarcina, cu aplicatii elementare sau structurale. Limitatoare de sarcina pentru macarale si uz civil, aplicatii de sisteme de cantarire si limitare sarcina pe utilajele existente. Sisteme integrate de supraveghere si siguranta sarcini.

Accesorii pentru ridicare, chei omega sau drepte, inele fixe pentru prinderea dispozitivelor de ridicare masculine si feminine chiar si in executie speciala, roti dintate intermediare, scripeti, scripeti in executie speciala, terminale din otel inox si cuplare AISI 316, suruburi de tensionare lant pentru ancoraj, dispozitive de ridicare si tragere cu lant sau corzi, toate componentele de grinzi din lant incluzand curele speciale pentru ancoraj.

Grinzi din corzi de otel bucla - bucla, inel bucla, cu sonerii cu executare la un brat, doua, trei sau patru brate, benzi din poliester plate sau in inel, cu orice tip de intarire, incluzand accesoriile pentru ridicarea in siguranta, pot avea benzi de ridicare cusute direct pe anumite dispozitive speciale de ridicare.
Sisteme de ridicare pentru conducte de petrol, cu traverse pentru apucat materiale de ridicat cu mai multe benzi, inele continue si hamuri imbinate de mana, grinzi corzi cu carlig lat.

Carlige de sudare pentru manipulare pamant si masini industriale, carlige cu ochi si carlige care se rotesc, carlige cu rulment, carlige individuale si carlige cu ancora forjate de lucru, inele fixe pentru prinderea dispozitivelor de ridicare de sudat pentru aplicatii in dulgherie, lanturi de ridicat asamblate, putem furniza toate accesoriile si componentele pentru a realiza grinzi din lant de orice tip, inele fixe pentru prinderea dispozitivelor de ridicare rotitoare si sisteme de agatat pana la 30 de tone.

Magneti manuali pentru ridicare pana la 6 tone, dispozitive de ridicare magnetice electrice si aplicarea pe structuri de ridicare, magneti de ridicare cu desen special pentru aplicatii specifice. Lanturi si accesorii pentru uz forestier, troli manuali sau motorizati pentru orice necesitate.

Dispozitive de ridicare manuale cu cost scazut, dispozitive de ridicare manuale pana la 10 tone cu lant, dispozitive de ridicare electrice cu lant pana la o greutate de 20 de tone, dispozitive de ridicare cu lant de productie italiana sau CEE, dispozitive de ridicare cu lant trifazic sau monofazic, dispozitive de ridicare electrice pentru teatru si scenografie, o noua serie de dispozitive de ridicare studiate anume pentru uz scenic, dispozitive de ridicare electrice in executare antiexplozie, dispozitive de ridicare atat electrice cat si pneumatice, dispozitive de ridicare pneumatice cu lant, dispozitiv de ridicare cu cablu de tractiune cu greutate pana la 50 tone, carucioare pentru dispozitive de ridicare cu actionare electrica sau manuala, carucioare de impins sau cu manipulare cu lant, dispozitive de ridicare cu cost scazut pentru utilizari sporadice la puturi si pompe. Dispozitive de ridicare cu sarcina usoara. Dispozitive de ridicare cu punct troliu transferat.

Proiectam si construim instalatii suspendate cu executari speciale si folosirea de mijloace speciale pentru necesitati speciale, macarale pivotante pe roti cu dispozitiv de ridicare fix sau mobil si motorizat, macarale portale speciale pentru lansare ambarcatiuni. Troli manuali sau motorizati pentru orice necesitate, troli motorizati cu baterie pentru sectorul naval, troli din otel inox AISI 316, troli si troli in executare speciala la comanda. Dispozitive de ridicare manuale cu parghie, hand hoist cu coarda de trecere, troli cu lant cu greutati limitate.

Ventuze pentru ridicare, ventuze pentru marmura cu placi speciale, pentru materiale poroase, ventuze de marmura pentru placi si traverse, descarcatoare pentru masini de taiat blocuri si ventuze pentru manipulare lucrari funerare, ventuzele pot fi basculate manual sau motorizate, ventuze cu rotatie continua, aplicare de utilaje pentru ridicare in gol pe linii de productie si robot de mutare si incarcare.

Ventuze pentru sectorul sticlei, cu posibilitati de rotatie si basculare manuale, pneumatice si electrice, ventuze pentru foi de metal si panouri, ventuze pentru santiere utile pentru montajul acoperisurilor si a panourilor pentru lucarne, exista posibilitatea de a furniza ventuzele si utilajul cu chirie cu placi ventuza conformate profilului panourilor.

Ventuze cu motor cu aprindere independenta, ventuze fara folosirea compresorului, ventuze pentru uz manual in sectorul broaste pentru usi sau alte domenii specifice, grupuri de ventuze pentru uz pavaj pentru aplicarea pe masini specifice si masini pentru transport.

Proiectarea de utilaje speciale cu folosirea golului pentru ridicare si manipulare. Aplicatii speciale si ventuze profilate pentru utilizari speciale, ventuze pentru tamplarie si pentru sectorul auto, ventuze pentru caroserie.

Accesorii si utilaje pentru motostivuitoare, brate de infurcat pentru stivuitoare si masini operatoare, traverse pentru apucat materiale de ridicat pentru motostivuitoare, carlige de infurcat individuale si carlige de infurcat duble cu carlig central.

Aplicatii speciale pentru motostivuitoare, brate basculante si detasabile pentru furci stivuitor si mijloace operationale, platforme pentru ridicare marfuri si lazi de infurcat pentru intretinere cu ridicare persoane.
Utilaje speciale pentru ridicare agricola si forestiera, grupuri de infurcat cu dispozitive de ridicare electrice. Proiectam si construim executari speciale, in special pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra de ridicare si transport.

Clesti pentru foi de metal pentru transport pe verticala sau carcase pentru ridicarea foilor de metal la orizontala, clesti de foi de metal cu prindere articulata sau reglabile la strangere.

Clesti pentru produse din ciment, clesti speciali pentru blocuri din ciment, marmura. Proiectam si construim clesti pentru orice tip de uz, clesti cu tampoane de cauciuc, clesti cu prese metalice, pastile de strangere din otel calit care se pot inlocui, clesti cu functionare bistabila pentru deschidere si inchidere automata, clesti pentru new jersey cu dispozitive de blocare roti din cauciuc sau pastile de strangere metalice. Clesti pentru foi de metal, ii putem furniza de fabricatie italiana sau europeana, avem de asemenea clesti de import pentru utilizari nefrecvente, clesti manuali pentru sectorul constructii sau sectorul prefabricate, clesti pentru dale in sectorul marmurii si granitului, clesti pentru sticla, clesti pentru dispozitive speciale mecanice, clesti pentru paletizare marfa in cutie si manipulare interna, clesti speciali pentru manufacturi si pentru ajutor la montaj.

Clestii nostrii pot fi aplicati traverselor pentru apucat materiale de ridicat si se pot construi aplicatii speciale, producem clesti cu strat de cauciuc pentru dispozitive speciale delicate sau vopsite, in sectorul clesti puteti vedea o parte din clestii produsi de noi.

Aplicatiile speciale pentru ridicare si transport s-au dezvoltat puternic, puteti vedea toate tipurile de carlige pentru ridicare, carlige de ridicare construite pe baza exigentelor clientului, carlige profilate pentru ridicarea de dispozitive mecanice speciale, carlige pentru linii de vopsire si aplicare produs, simple si complete cu certificare si numar matricol univoc furnizate cu manualul de utilizare si intretinere, carlige cu arc de intindere, carlige duble profilate, carlige pentru lucrari de debavurare cu reporturi din metal bogat aliat, carlige cu posibilitatea de uz la presa simpla si dubla, carligele sunt construite din materiale diferite pe baza greutatii acestora si a profilelor, producem carlige complexe din diferite inele calibrate cu tratamente superficiale pentru liniile automatice de sablare, proiectam solutii pentru ridicarea de dispozitive speciale in fuziune anterior efectuarii lucrarii si dupa efectuarea acesteia. Scari rotunde si din foi de metal de tip larg sau stramt, pe baza exigentelor clientului. Carlige pentru lanturi de agatat, se folosesc materiale cu slabire ridicata si antiuzura. Scari pentru ridicare prefabricate si dispozitive speciale mecanice.

Orice tip de utilaj special este furnizat cu studiul proiectarii si furnizarea procedurii de aplicat pentru folosirea in siguranta.
Pentru mai multe informatii despre companiile din Romania puteti accesa aplicatia BizInfoData.

 - Rating PROFITTOOL reprezinta strict punctul de vedere al Business Development Media S.R.L. in relatia directa cu membrii Sistemului PROFITTOOL.
 Linkuri utile

Cautare rapida companii romanesti dupa produse si servicii
Alimente, bauturi, tutun si produse ... | Alte servicii comunitare, sociale si ... | Apa captata si ... | Echipament de radio, televiziune, comunicatii, ... | Echipament de securitate, de lupta impotriva ... | Echipament de transport si produse auxiliare ... | Echipament informatic si accesorii de birou, cu ... | Echipamente de laborator, optice si de precizie ... | Echipamente ... | Echipamente medicale, produse farmaceutice si ... | Imbracaminte, incaltaminte, articole de voiaj si ... | Imprimate si produse ... | Instrumente muzicale, articole sportive, jocuri, ... | Lucrari de ... | Masini, aparate, echipamente si consumabile ... | Mobila (inclusiv mobila de birou), accesorii de ... | Pachete software si sisteme ... | Produse agricole, de ferma, de pescuit, de ... | Produse ... | Produse de minerit, metale de baza si produse ... | Produse din piele, materiale textile, din plastic ... | Produse petroliere, combustibil, electricitate si ... | Servicii de administratie publica, de aparare si ... | Servicii de arhitectura, de constructii, de ... | Servicii de cercetare si de dezvoltare si ... | Servicii de evacuare a apelor reziduale, de ... | Servicii de instalare (cu exceptia programelor ... | Servicii de invatamant si formare ... | Servicii de recreere, culturale si ... | Servicii de reparare si ... | Servicii de sanatate si servicii de asistenta ... | Servicii de transport (cu exceptia transportului ... | Servicii de transport anexe si conexe; servicii ... | Servicii financiare si de ... | Servicii hoteliere, de restaurant si de vanzare ... | Servicii ... | Servicii IT: consultanta, dezvoltare de software, ... | Servicii pentru agricultura, silvicultura, ... | Servicii pentru intreprinderi: drept, marketing, ... | Servicii postale si de ... | Servicii privind industria petrolului si a ... | Structuri si materiale de constructii; produse ... | Utilaje ... | Utilaje pentru minerit, cariere de piatra si ... | Utilitati ... |

Cautare rapida companii dupa judete

Cautare rapida companii romanesti dupa tipul activitatii
| Importatori | Exportatori | Producatori | Distribuitori | Furnizori de servicii | Reprezentante |

Cautare rapida companii romanesti dupa cifra de afaceri
1-500.000 EUR | 500.001-1.000.000 EUR | 1.000.001-2.000.000 EUR | 2.000.001-5.000.000 EUR | 5.000.001-10.000.000 EUR | 10.000.001-25.000.000 EUR | 25.000.001-50.000.000 EUR | 50.000.001-100.000.000 EUR | 100.000.001-500.000.000 EUR |  > 500.000.000 EUR |

Cautare rapida companii romanesti dupa numarul de angajati
Companii cu   angajati | Companii cu 1-10 angajati | Companii cu 11-20 angajati | Companii cu 21-50 angajati | Companii cu 51-100 angajati | Companii cu 101-250 angajati | Companii cu 251-500 angajati | Companii cu 501-1000 angajati | Companii cu 1001-5000 angajati | Companii cu > 5000 angajati |

Cautare rapida companii romanesti dupa departamente
  | Presedinte, Vice-presedinte | Director General | Director Executiv | Economic, Financiar, Contabil | Import, Export | Productie | Vanzari, Desfacere | Tehnic, Aprovizionare | Marketing, Business Development | IT, Informatic | Resurse Umane | Juridic | PR, Comunicare | Logistic |

Cautare rapida companii romanesti dupa Ratingul PROFITTOOL
1 Stea | 2 Stele | 3 Stele | 4 Stele | 5 Stele | Fara Rating PROFITTOOL inca | Incidente de plata 

Cautare rapida combinatii de cuvinte cheie uzuale

Companii cu e-catalog | Companii cu prezentari video | Companii cu oferte speciale |


    © Copyright Business Development Media S.R.L. Termeni & Conditii   


Cautarea se face in toata Baza de Date cu firme din Romania.
Va rugam sa asteptati cateva momente. Va multumim!