Statistici portal | Harta site | Parteneri | Cariera | Contact    
 
 
Termeni & Conditii de Utilizare a sistemului PROFITTOOL

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE!

Acest Acord privind Termenii si Conditiile de Utilizare ("Acordul") prezinta termenii si conditiile de utilizare a portalului PROFITTOOL (site-urile Business Opportunities in Romania, Romanian EuroPartners si Foreign Companies), reunite in www.profittool.ro, denumit in continuare "Site-ul". Acest Acord intervine intre dumneavoastra ca utilizator al Site-ului ("Utilizator") si Business Development Media SRL ("Business Development Media SRL").

1. Aplicarea si acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare

1.1 In baza acestui Acord, "Utilizator" este orice persoana care acceseaza Site-ul pentru un motiv oarecare, indiferent daca un astfel de Utilizator s-a inregistrat in baza de date a sistemului PROFITTOOL (Business Opportunities in Romania / Romanian EuroPartners / Foreign Companies) ca Utilizator Inregistrat, sau daca un astfel de Utilizator este client platitor pentru un anumit serviciu oferit de sistemul PROFITTOOL. Categoria "Utilizator" cuprinde atat o persoana fizica ce acceseaza site-ul, cat si orice companie reprezentata de o persoana autorizata efectiv sau in mod evident.

1.2 Accesand sau utilizand Site-ul, acceptati implicit termenii si conditiile specificate in acest Acord, ca Utilizator. Termenii si conditiile din acest Acord vor impune niste reguli in ceea ce priveste accesarea sau utilizarea acestui Site si orice actualizare, modificare, adaugire sau schimbare ulterioare aduse acestui Site. Daca nu puteti accepta toti termenii si conditiile acestui Acord, va rugam sa nu utilizati acest Site.

1.3 Acest Acord se aplica fiecarui Serviciu pentru Membri (definit mai jos) in plus fata de orice termeni si conditii care se aplica in mod normal unui astfel de Serviciu pentru Membri, cu conditia totusi ca:
(a) in cazul unui conflict sau a unei discordante legate de vreuna din prevederile termenilor si conditiilor care se aplica unui astfel de Serviciu pentru Membri sau de oricare prevedere a acestui Acord, un astfel de conflict sau discordanta vor fi rezolvate (cu exceptia cazului in care se specifica sau se convine altceva) intr-o maniera favorabila sistemului PROFITTOOL si/sau partenerilor sai ; si
(b) prevederile termenilor si conditiilor aplicabile unui astfel de Serviciu pentru Membri vor predomina doar in masura in care un astfel de conflict sau discordanta nu pot fi rezolvate intr-un alt fel.

1.4 Administratorul portalului PROFITTOOL poate revizui acest Acord in orice moment afisand Acordul revizuit si reformulat pe Site. Acordul revizuit si reformulat va intra in vigoare imediat dupa afisare. Acest Acord a fost revizuit ultima data pe 01 noiembrie 2005. Utilizarea in continare a Site-ului in conditiile afisarii Acordului revizuit si reformulat de catre administratorul portalului PROFITTOOL va subintelege acceptarea noilor termeni si conditii revizuite. Acest Acord nu poate fi in vreun alt fel modificat, decat in scris de catre Administratorul PROFITTOOL.

2. Servicii pentru Membri

2.1 Accesul in Site precum si la unele caracteristici ale acestuia sunt oferite gratuit tuturor Utilizatorilor. Dar, sistemul PROFITTOOL isi rezerva dreptul de a permite accesul (fara a mai face vreo alta precizare) la anumite sectiuni sau optiuni caracteristice ale Site-ului ("Servicii pentru Membri") doar Utilizatorilor Platitori sau Utilizatorilor care au completat formularul de inregistrare. Accesul si utilizarea acestor Servicii pentru Membri se supun unor termeni si conditii suplimentare stipulate in acorduri separate de acesta, care vin in completarea lui.

2.2 Sistemul PROFITTOOL isi rezerva dreptul de a-i refuza Utilizatorului acordarea Serviciilor pentru Membri dintr-un motiv oarecare, cu scopul de a proteja interesele PROFITTOOL.

3. Utilizatori Generali

3.1 Utilizatorii pot folosi acest Site in scop personal sau intern, ca angajati ai unei companii. Fiecare Utilizator este de acord sa nu copieze, reproduca sau descarce nici un fel de informatie, text, imagine, video clipuri, directoare, fisiere, baze de date sau listari disponibile pe sau prin intermediul Site-ului ("Continutul Informational PROFITTOOL"), cu scopul de a revinde sau redistribui Continutul Informational PROFITTOOL, de a trimite prin posta (email, mesaje text pe telefon mobil, posta clasica, etc.), de a conduce o firma care face concurenta Sistemului PROFITTOOL, sau de a exploata altfel in scop comercial Continutul Informational PROFITTOOL. Extragerea sistematica a Continutului Informational PROFITTOOL (Business Opportunities in Romania, Romanian EuroPartners sau Foreign Companies) de pe acest Site pentru a crea, a alcatui, direct sau indirect, o colectie, compilatie, o baza de date sau un director (fie prin intermediul robotilor, dispozitivelor automate, fie prin procesare manuala), fara permisiunea scrisa a administratorului sistemului PROFITTOOL, este interzisa. In plus, este interzisa utilizarea continutului informational sau a materialelor specifice in orice alt scop care nu este in mod expres precizat in acest Acord.

3.2 O parte din Continutului Informational PROFITTOOL afisat in acest Site este furnizat de terte parti ("Continutul Informational al Tertei Parti"). Nici PROFITTOOL cat si nici unul dintre partenerii, directorii, persoanele din conducerea departamentelor sau angajatii nostri nu a intrat in vreo relatie comerciala cu o astfel de terta parte in virtutea afisarii pe Site al Continutului Informational al Tertei Parti de catre PROFITTOOL. Orice Continut Informational al Tertei Parti poarta responsabilitatea unica a partii care a furnizat continutul. PROFITTOOL nu-si asuma raspunderea in ceea ce priveste exactitatea, conformitatea, legalitatea sau credibilitatea nici unui Continut Informational al unei Terte Parti si, de asemenea, nu va raspunde fata nici unui Utilizator in cazul in care acesta se bazeaza pe Continutul Informational al unei Terte Parti. In plus, PROFITTOOL nu raspunde pentru felul in care Utilizatorul isi desfasoara activitatea in Site, si nu este obligat in nici un fel fata de orice persoana in cazul in care acesta sufera daune de pe urma unei astfel de activitati a Utilizatorului.

3.3 Sistemul PROFITTOOL poate permite accesul Utilizatorilor la continutul informational, produsele sau serviciile oferite de terte parti prin hyperlink-uri (sub forma de link de la cuvant, business card, banner, etc.) catre site-ul web al unei astfel de terte parti. Va atragem atentia asupra necesitatii citirii acestor Termeni, Conditii si/sau Principii de Confidentialitate ale site-ului pentru a-l utiliza in cunostinta de cauza. Utilizatorul consimte ca Sistemul PROFITTOOL nu detine nici un control asupra website-urilor ce apartin unor terte parti, nu le monitorizeaza si nu are nici o obligatie sau raspundere fata de nimeni privitor la aceste website-uri, continutul lor sau orice produse ori servicii promovate prin intermediul lor.

3.4 Mesajele sau informatiile trimise de un Utilizator prin sistemele de comunicare oferite de Site, sau prin e-mail-uri, faxuri ori scrisori la adresele luate din Site, nu vor contine niciunul dintre materialele descrise in paragrafele sectiunii 5.5 de mai jos.

3.5 PROFITTOOL isi rezerva dreptul de a limita, refuza sau crea diverse tipuri de acces la Site si la diferite caracteristici ale acestuia pentru diversi Utilizatori, sau de a schimba orice optiune din site ori de a introduce unele noi fara nici o notificare in prealabil. Fiecare Utilizator accepta faptul ca imposibilitatea de a utiliza Site-ul in intregime sau partial dintr-un motiv oarecare poate avea efecte negative asupra afacerii sale. Prin aceasta fiecare Utilizator accepta ca in nici un caz Sistemul PROFITTOOL (oferit de Business Development Media S.R.L.) nu este raspunzator fata de Utilizator sau fata de orice alta terta parte pentru orice imposibilitate de a folosi Site-ul (fie datorita distrugerii, accesului limitat, schimbarilor aduse sau anularii vreunei optiuni din Site, etc.), orice intarziere, eroare sau omisiune legate de comunicatie sau transmisie, sau pentru orice daune (directe, indirecte, in consecinta, etc.) care decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau oricare dintre optiunile oferite de acesta.

3.6 Nici un Utilizator nu va intreprinde nici o actiune care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor informatice utilizate de PROFITTOOL in Romania si/sau de orice alt Utilizator, si nici un Utilizator nu va incerca sa acceseze neautorizat un astfel de sistem sau retea informatizata.

3.7 Va solicitam sa cititi Principiile de Confidentialitate ale PROFITTOOL care reglementeaza protejarea si folosirea informatiilor fiecarui Utilizator, aflate in posesia sistemului PROFITTOOL. Prin aceasta fiecare Utilizator accepta Principiile de Confidentialitate si orice actualizari si completari aduse acestora. Fiecare Utilizator accepta faptul ca PROFITTOOL poate schimba Principiile de Confidentialitate din cand in cand, cu conditia ca PROFITTOOL sa puna la dispozitie in orice moment versiunea actualizata a Principiilor de Confidentialitate pe Site. Utilizarea in continuare a Site-ului va fi considerata implicit ca o acceptare din partea dumneavoastra a Principiilor de Confidentialitate care sunt afisate pe Site in momentul utilizarii respective.

4. Utilizatori Inregistrati

4.1 Fiecare Utilizator care a completat un formular de inregistrare on-line in Site oferind astfel informatii despre sine (cum ar fi nume, adresa, numar de telefon si de fax, adresa de e-mail, detalii privind afacerea sa, etc.) este un Utilizator Inregistrat al Sistemului PROFITTOOL ("Utilizator Inregistrat"). PROFITTOOL va crea un cont ("Cont") pentru fiecare Utilizator Inregistrat, iar acestuia i se va atribui un nume de imprumut ("ID de Utilizator") si o parola ("Parola") pentru a avea acces la propriul Cont.

4.2 Daca Utilizatorul Inregistrat este o companie, admiteti ca
(a) aveti autoritatea de a determina implicarea ei in acest Acord ;
(b) adresa pe care o folositi atunci cand va inregistrati este adresa principala, adica aceea unde compania respectiva isi desfasoara activitatea; si
(c) se admite ca toate celelalte informatii trimise catre PROFITTOOL prin intermediul formularului de inregistrare sunt adevarate, exacte, actuale si complete. In acest sens, sucursalele sau reprezentantele nu sunt considerate entitati separate de compania de baza, iar principala adresa de corespondenta a societatii va fi considerata cea unde se afla sediul central.

4.3 Devenind Utilizator Inregistrat, admiteti implicit includerea datelor dumneavoastra personale in Baza noastra de date si autorizati Sistemul PROFITTOOL sa foloseasca aceste informatii impreuna cu ceilalti Utilizatori.

4.4 PROFITTOOL poate suspenda temporar sau chiar anula in orice moment Contul unui Utilizator Inregistrat cu un preaviz transmis acestuia cu 24 de ore inainte de executare; se considera insa ca orice sanctiune se poate aplica si fara un preaviz in cazurile in care :
(a) in acceptiunea PROFITTOOL, s-au incalcat a prevederile acestui Acord de catre Utilizatorul Inregistrat, sau
(b) PROFITTOOL are motive suficiente sa considere ca astfel de informatii oferite de un Utilizator Inregistrat sunt false, inexacte sau nu sunt actuale ori complete, sau
(c) PROFITTOOL crede ca actiunile Utilizatorului Inregistrat pot conduce la pierderi financiare sau la crearea de responsabilitati nedorite pentru Utilizatorul respectiv, pentru ceilalti utilizatori ai PROFITTOOL sau pentru PROFITTOOL ori partenerilor sai.

4.5 In ciuda Sectiunii 4.1 de mai sus, Sistemul PROFITTOOL poate refuza oricarui Utilizator inregistrarea si crearea unui Cont cu ID de Utilizator si Parola sub un motiv oarecare.

5. Utilizatorii care transmit informatii catre PROFITTOOL

5.1 Trebuie sa fiti utilizator inregistrat pentru a va putea transmite informatiile in Site folosind optiunile specifice de culegere si editare oferite de site. Statutul dumneavoastra de Utilizator Inregistrat se supune prevederilor Sectiunii 4 de mai sus.

5.2 Prin afisarea de catre PROFITTOOL a oricaror informatii despre Utilizator in Site nu se creeaza nici o relatie comerciala intre Utilizator si PROFITTOOL, partenerii nostri, directorii, persoanele din conducerea departamentelor sau angajatii nostri.

5.3 Fiecare Utilizator admite, garanteaza si este de acord prin prezenta :
(a) sa furnizeze Sistemului PROFITTOOL informatii adevarate, exacte, actuale si complete pentru a fi afisate in Site si
(b) sa isi mentina si sa actualizeze permanent informatiile pentru a le pastra adevarate, exacte, actuale si complete. Fiecare Utilizator acorda prin prezenta o autorizatie irevocabila, continua, fara drepturi de autor si care poate fi extinsa la altii (prin diferiti terti) pentru ca PROFITTOOL sa afiseze si sa utilizeze toate informatiile furnizate de Utilizatorul in speta, respectandu-se cerintele trasate in acest Acord si sa exercite in locul acestuia drepturi de autor, drepturi specifice domeniului publicitar si al bazelor de date pentru materialul sau informatiile respective, in orice publicatie media cunoscuta sau necunoscuta in mod frecvent.

5.4 Fiecare Utilizator sustine, garanteaza si admite ca a obtinut toate licentele si autorizatiile necesare privind dreptul de autor sau de marca inregistrata de la terte parti si va fi unicul raspunzator in a se asigura ca orice material sau informatii pe care le afiseaza in Site sau pe care le furnizeaza Sistemului PROFITTOOL ori pentru care autorizeaza Sistemul PROFITTOOL sa le afiseze, si ca orice produs reprezentat de acesta, nu violeaza dreptul de autor, dreptul legat de marca inregistrata, secretul comercial sau orice alte drepturi personale sau de proprietate ale oricaror terte parti, si sunt afisate cu permisiunea proprietarului/proprietarilor drepturilor respective.

5.5 Fiecare Utilizator sustine, garanteaza si admite ca informatiile trimise catre PROFITTOOL pentru afisare pe Site:
(a) nu vor contine informatii frauduloase sau nu vor face oferte frauduloase privind anumite obiecte, sau nu vor implica comercializarea ori incercarea de a comercializa anumite obiecte contrafacute sau furate ori obiecte a caror comercializare si/sau marketing sunt interzise in acceptiunea legilor in vigoare, sau nu vor promova alte activitati ilegale in vreun alt mod;
(b) nu vor participa la fraudarea altor Utilizatori ai Site-ului sau la alte actiuni ilegale;
(c) nu se vor referi la comercializarea unor produse sau servicii care incalca sau sprijina ori incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentelor, marcilor inregistrate, secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate ori drepturi de publicitate sau confidentialitate ale unei terte parti ;
(d) nu vor viola nici o lege, statut, ordonanta sau reglementare aflate in vigoare (inclusiv, dar nu numai, legi care reglementeaza controlul exportului, protectia consumatorilor, concurenta neloiala, anti-discriminarea sau reclama mascata) ;
(e) nu vor fi defaimatoare, calomniatoare, nu vor constitui amenintare sau hartuire care, de altfel, sunt ilegale;
(f) nu vor fi obscene si nu vor contine sau nu vor face referire la bunuri sau la orice alt material cu caracter pornografic sau referitor la sex, sau nu vor promova materiale cu continut explicit pornografic sau care ar putea fi daunatoare minorilor in orice alt mod ;
(g) nu vor promova discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, legata de handicap, nationalism sau varsta ;
(h) nu vor contine nici un material care sa constituie publicitate neautorizata sau hartuire (inclusiv, dar nu numai, spam), nu vor invada intimitatea vreunei persoane sau incuraja un comportament care ar putea constitui un delict in fata legii sau ar putea genera raspundere civila sau nu vor viola nici o lege sau reglementare in orice alt mod ;
(i) nu va solicita nici unui Utilizator servicii legate de o activitate comerciala care concureaza cu cea a sistemului PROFITTOOL ;
(j) nu vor contine virusi informationali sau alte instrumente si coduri destructive care au ca efect deteriorarea, amestecul intern, spionarea sau pierderea vreunui sistem software sau hardware, a unor date sau informatii personale ;
(k) nu vor fi legate direct sau indirect sau nu vor cuprinde descrieri ale unor bunuri sau servicii care sunt interzise prin acest Acord ; sau
(l) nu vor crea in nici un alt mod nici o responsabilitate pentru PROFITTOOL, Business Development Media SRL sau partenerilor sai.

5.6 PROFITTOOL isi rezerva dreptul de a decide daca sa elimine orice materiale afisate in Site despre care are motive justificate sa creada ca sunt ilegale, ca ar putea sa supuna Business Development Media SRL unor responsabilitati nedorite, ca incalca acest Acord sau care sunt considerate a fi nepotrivite pentru PROFITTOOL. Business Development Media SRL isi rezerva dreptul de a colabora pe deplin cu autoritatile de stat, cu detectivi particulari si/sau cu terte parti vatamate in investigarea suspectilor de drept penal sau a raufacatorilor de drept comun. In plus, Business Development Media SRL poate dezvalui indentitatea si informatiile de contact ale Utilizatorului in cazul in care acestea sunt cerute de un organism guvernamental sau de o autoritate juridica, de o terta parte vatamata, sau ca rezultat al vreunei citatii ori a unei alte actiuni judecatoresti, iar Business Development Media SRL nu va raspunde pentru daune sau pentru ceea ce rezulta din aceste daune suferite de Utilizator, in timp ce Utilizatorul este de acord sa nu intenteze nici o actiune sau sa depuna vreo plangere impotriva Business Development Media SRL pentru o astfel de dezvaluire. Legat de cele prezentate anterior, PROFITTOOL poate suspenda sau anula Contul oricarui Utilizator asa cum considera potrivit PROFITTOOL, care are unicul cuvant de spus in acest sens.

6. Tranzactii intre Cumparatori si Furnizori

6.1 Prin intermediul Site-ului PROFITTOOL, Business Opportunities in Romania ofera o platforma electronica web pentru schimbul de informatii intre cumparatorii si furnizorii de produse si servicii. Business Opportunities in Romania nu reprezinta vanzatorul si nici cumparatorul in tranzactii specifice si nu aplica nici un comision la incheierea tranzactiilor. Drept urmare, PROFITTOOL nu controleaza, nu reprezinta nici o garantie si nu raspunde de calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitaeta produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site sau de capacitatea furnizorilor de a efectua o vanzare ori de capacitatea cumparatorilor de a efectua o achizitie.

6.2 Utilizatorii sunt informati prin prezenta ca exista riscul de a trata cu persoane care se pot prezenta sub o identitate falsa. Sistemul Business Opportunities in Romania, parte a PROFITTOOL, foloseste anumite tehnici de verificare a corectitudinii informatiilor furnizate de catre utilizatorii nostri atunci cand se inregistreaza in Site. Cu toate acestea, avand in vedere ca verificarea informatiilor pe Internet este dificila, PROFITTOOL nu poate si de aceea nu confirma identitatea pretinsa a fiecarui Utilizator (inclusiv, dar nu numai, a Membrilor TradeBasic si TradeMarket). Va incurajam de aceea sa folositi diferitele unelte disponibile in Site, impreuna cu instinctul dumneavoastra, pentru a evalua persoanele cu care doriti sa tratati.

6.3 Fiecare Utilizator admite ca isi asuma in intregime riscurile tranzactiilor de achizitie sau de vanzare atunci cand utilizeaza Site-ul pentru a realiza astfel de tranzactii; aceste riscuri se refera la (dar nu se rezuma numai la acestea) proasta reprezentare a produselor si serviciilor, planuri de fraudare, calitatea nesatisfacatoare, neindeplinirea cerintelor specificate de dumneavoastra, produse cu defecte, intarzieri sau efectuarea livrarilor ori a platilor, calcule gresite de cost, incalcarea garantiei, incalcarea conditiilor contractuale si accidente de transport ("Riscurile Tranzactiei"). Fiecare Utilizator este de acord ca PROFITTOOL nu va garanta si nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune care pot rezulta ca urmare sau legat de Riscurile Tranzactiei.

6.4 Utilizatorii sunt singurii raspunzatori pentru toti termenii si conditiile de realizare a tranzactiilor efectuate prin sau ca rezultat al utilizarii Site-ului, inclusiv, dar nu numai, pentru termenii referitori la plata, returnari, garantii, expeditii, asigurare, comisioane, taxe, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.

6.5 In cazul in care vreun Utilizator are o disputa cu vreuna din parti in cadrul unei tranzactii, Utilizatorul respectiv este de acord sa scuteasca si sa puna la adapost Business Development Media SRL (impreuna cu toti agentii, partenerii, directorii, persoanele din conducerea departamentelor si angajatii nostri) de toate reclamatiile, cererile, actiunile, procedurile, costurile, cheltuielile si plata daunelor (inclusiv, dar nu numai, a oricaror daune efective, speciale, accidentale sau in consecinta) care apar din sau sunt legate de tranzactia respectiva.

7. Limitarea raspunderii

7.1 OPTIUNILE SI SERVICIILE DIN SITE-UL PROFITTOOL SUNT OFERITE IN BAZA PRINCIPIULUI "ASA CUM SUNT" SI "ASA CUM SUNT DISPONIBILE", IAR PRIN PREZENTA PROFITTOOL IN MOD EXPRES RESPINGE ASUMAREA RASPUNDERII PRIVIND ORICE GARANTIE, EXPLICITA SAU IMPLICITA, INCLUSIV, DAR NU NUMAI, ORICE GARANTIE REFERITOARE LA CONDITIILE DE DESFASURARE, CALITATEA, DURABILITATEA, PERFORMANTA, PRECIZIA, FIABILITATEA, CARACTERUL COMERCIAL SAU INCADREAREA IN ANUMITE CERINTE PERSONALE. PRIN PREZENTA SE EXCLUD ORICE ASTFEL DE GARANTII, REPREZENTARI, CONDITII, ANGAJAMENTE SI TERMENI.

7.2 PROFITTOOL NU REPREZINTA PE NIMENI SI SAU NU OFERA NICI UN FEL DE GARANTII CU PRIVIRE LA VALABILITATEA, EXACTITATEA, CORECTITUDINEA, CREDIBILITATEA, CALITATEA, STABILITATEA CARACTERUL COMPLET SAU ACTUALITATEA ORICAROR INFORMATII OFERITE IN SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI.

7.3 Orice material descarcat sau obtinut in alt mod prin intermediul Site-ului este efectuat pe cont propriu si pe riscul fiecarui Utilizator, iar fiecare Utilizator este unicul raspunzator pentru orice stricaciuni produse in reteaua sa de computere sau de orice pierdere de date care poate rezulta din descarcarea unui astfel de material. Nici o consultatie sau informatie, verbala sau scrisa, obtinuta de Utilizator de la Sistemul PROFITTOOL sau prin intermediul Site-ului ori din Site nu va genera nici o garantie care sa nu fi fost specificata explicit in prezenta.

7.4 In nici o situatie Sistemul PROFITTOOL nu va fi facut raspunzator pentru orice intarziere, pierdere sau distrugere a continutului informational sau a serviciilor furnizate prin Site, care rezulta direct sau indirect ca urmare a unor vicisitudini naturale, forte sau cauze independente de vointa sa inclusiv, dar nu numai, caderi ale retelei de Internet, ale altor retele de computere, telecomunicatii sau orice alte echipamente, pene de curent, greve, dispute la locul de munca, revolte populare, insurectii, tulburari civile, crize de forta de munca sau materiale, incendii, inundatii, furtuni, explozii, dezastre naturale, razboi, actiuni guvernamentale, decizii ale unor tribunale autohtone ori straine sau din neindeplinirea indatoririlor de catre terte parti.

7.5 Fiecare Utilizator este de acord prin prezenta sa fereasca si sa exonereze Sistemul PROFITTOOL, pe partenerii, directorii, persoanele din conducerea departamentelor si angajatii sai de plata generata de orice fel de pierderi, reclamatii, raspunderi (inclusiv plati de genul indemnizatiilor) care decurg ca urmare a folosirii de catre Utilizator a Site-ului (inclusiv, dar nu numai, din afisarea informatiilor pentru Utilizatorul respectiv in Site) sau a incalcarii termenilor si conditiilor acestui Acord. Fiecare Utilizator este de acord in continuare ca Sistemul PROFITTOOL nu este raspunzator si nu va oferi nici o garantie pentru orice materiale afisate de altii, inclusiv materiale defaimatoare, ofensive sau ilicite si ca riscul unor daune ce decurg din astfel de materiale revine in intregime fiecarui Utilizator. PROFITTOOL isi rezerva dreptul ca pe cont propriu sa controleze si sa se puna la adapost de orice probleme care ar trebui compensate de catre dumneavoastra, caz in care dumneavoastra veti colabora cu PROFITTOOL pentru analizarea mijloacelor de aparare disponibile.

7.6 PROFITTOOL sau Business Development Media SRL nu va raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, accidentale sau in consecinta sau pentru orice alte tipuri de daune (inclusiv, dar nu numai, daune gen pierderi de profit sau de economii, generate de intreruperea activitatii, pierderi de informatii), fie ca se product in timpul contractului, sau in urma unei neglijente, a unei ofense suferite ori a unei obligatii stricte, fie din alte cauze, si nu va raspunde pentru orice alte daune ce ar decurge din oricare din urmatoarele situatii :
(a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul ;
(b) orice defect al bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor achizitionate sau altfel obtinute de la un Utilizator sau de la o terta parte furnizoare de servicii prin intermediul Site-ului ;
(c) accesul neautorizat al unor terte parti la datele sau informatiile private ale unuia dintre Utilizatori ;
(d) declaratii sau comportament al oricarui Utilizator al site-ului ; sau
(e) orice probleme ce decurg din utilizarea Serviciilor pentru Membri, inclusiv neglijenta.

8. Drepturi de proprietate intelectuala

8.1 Sistemul PROFITTOOL este unicul proprietar sau autorizat prin lege sa detina toate drepturile asupra Site-ului si a Continutului Informational PROFITTOOL (Business Opportunities in Romania / Romanian EuroPartners / Foreign Companies). Site-ul si Continutul Informational PROFITTOOL inglobeaza secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala, prin urmare ele se afla sub protectia legilor internationale, a drepturilor de autor si a altor legi. Toate drepturile legate de titlu, de proprietatea materiala si de proprietatea intelectuala asupra Site-ului si Continutului Informational PROFITTOOL vor ramane in posesiaPROFITTOOL, a partenerilor sau franciserilor sai, dupa caz. Toate drepturile care n-au fost altfel specificate in cadrul acestui Acord sau de catre PROFITTOOL sunt prin prezenta rezervate.

8.2 "PROFITTOOL", "ROMANIAN EUROPARTNERS", "BUSINESS OPPORTUNITIES IN ROMANIA", "FOREIGN COMPANIES" impreuna cu pictogramele si siglele aferente sunt marci comerciale sau marci de servicii ale Sistemului PROFITTOOL, oferite de Business Development Media SRL. Copierea, modificarea, utilizarea sau publicarea neautorizata a acestor marci sunt strict interzise.

9. Notificari

9.1 Toate notificarile catre sau cererile pentru PROFITTOOL vor fi valabile daca sunt facute in scris si se vor incadra in anumite standarde de prezentare, fiind trimise catre Business Development Media SRL pe adresa: Strada Aviator Popisteanu nr. 3, Bl. 2, Et. 5, Ap. 24, Bucuresti, Sectorul 1, In atentia: Departmentului Juridic.

9.2 Toate notificarile catre sau cererile pentru un Utilizator vor fi valabile fie daca sunt livrate personal, trimise prin curier sau prin posta, ca scrisoare recomandata, prin fax sau e-mail la cea mai recenta adresa de corespondenta, numar de fax sau adresa de email oferite de Utilizator Sistemului PROFITTOOL, fie prin afisarea notificarii sau cererii respective intr-o sectiune a Site-ului care este accesibila gratuit oricarui Utilizator. Orice notificare catre Utilizator va fi considerata ca si primita de catre acesta daca si cand :
(a) PROFITTOOL poate demonstra ca notificarea, fie in forma fizica sau electronica, a fost trimisa Utilizatorului respectiv, sau
(b) imediat dupa afisarea de catre PROFITTOOL a unei astfel de notificari in acea sectiune a Site-ului care este accesibila gratuit oricarui Utilizator.

10. Confidentialitate

10.1 Firma beneficiara a serviciilor oferite de Business Development Media nu va transmite mai departe informatiile oferite de catre sistemul PROFITTOOL in baza unei parole de acces. Astfel, utilizatorul inregistrat nu va transmise unei terte firme informatii ce sunt stabilite prin contract a fi trimise doar beneficiarului prin sistemul PROFITTOOL

11. Generalitati

11.1 Supunandu-se oricaror acorduri suplimentare referitoare la Serviciile pentru Membri, acest Acord impreuna cu Principiile de Confidentialitate constituie totalitatea acordurilor admise intre Utilizator si Sistemul PROFITTOOL cu privire la accesul in Site si utilizarea acestuia, inlocuind orice acorduri anterioare scrise sau verbale legate de acelasi subiect tratat in prezenta.

11.2 PROFITTOOL si Utilizatorul sunt contractori independenti, si nici o agentie, parteneriat, joint venture, relatie angajat-angajator sau francizer-francizor nu este avuta in vedere sau creata prin acest Acord.

11.3 Daca se constata ca vreuna dintre prevederile din prezenta nu este valabila sau nu poate fi pusa in aplicare, ea va fi eliminata, si se vor aplica prevederile ramase.

11.4 Titlurile sunt doar pentru referinta si in nici un caz nu definesc, limiteaza, interpreteaza sau descriu obiectul sau extinderea sectiunii respective.

11.5 Daca Sistemului PROFITTOOL nu si-a exercitat un drept sau nu a reactionat la o incalcare de catre Utilizator a acestor termeni si conditii acest lucru nu va insemna renuntarea la dreptul respectiv si nici la dreptul Sistemului PROFITTOOL de a actiona in consecinta la incalcari ulterioare sau asemanatoare.

11.6 PROFITTOOL va avea dreptul de a incredinta obligatiile si indatoririle sale din acest Acord si din orice acord legat de Serviciile pentru Membri oricarei persoane sau entitati crede de cuviinta.

11.7 Acest Acord va fi guvernat de legile romanesti aflate in vigoare fara a se lua in considerare conflictele prevederilor legale. Partile implicate in Acord se supun prin prezenta jurisdictiei exclusive a tribunalelor romanesti.